fin låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=mCLoQnolBt4&feature=related

.

Kom precis hem. Har varit ute och åkt bil med Adam. Åkte till Oslättsfors och satt där vid vattnet bara. <3

hola

Tänkte lägga upp lite bilder från igår. Hade skoj, var först hos Millan på förfest med typ alla tjejkompisar och adam :) Sen drog vi som sagt till halling på fest i stan, där var det helt okej kul ;) Jag, Joline och Adam åkte hem till Adam sen och sov. + Johan och Oscar som kom dit också och stannade till halv 6 på morgonen. Har varit en degig dag idag.


                                           anna, elin, millan

                                                 lisa, jag, joline

                                              helena, adam, jag

                                                      snyggadam

                                             joline, elin, anna

                                                    sötpötlisa


festa.

Blev inget Call Up idag, ska dit på onsdag istället. Kände att det blev så stressigt att åka dit idag, för har massa saker att göra idag. Så kan lika gärna åka dit på onsdag, Joline och Matilda ska dit då också och är nästan bättre att gå på kursen igen, för då lär man sig ju bätte :)
Ikväll blir det fest! Joline kommer hit om någon timme så jag ska duscha snart och börja göra mig iordning. Sen kommer Adam hit, så drar vi till Millan här i Hille för hon ska ha förfest. Sen drar vi på fest hos Halling i stan :)

money money money ..

Kom precis hem. Har varit på en utbildning på Call Up. Tycker egentligen inte om att hålla på och ringa till folk och sälja en massa saker.. Jobbade en gång på ringbolaget, men tyckte inte alls det var kul, bara jobbigt och mycket att hålla reda på,  men tänkte att det kanske är bättre på Call Up, för alla sa innan att det var mycket seriösare där och så. Och det var det också, tyckte faktiskt att det verkade vara jättebra där, så ska dit på lördag igen, och kommer att börja ringa då. Får se hur det känns sen om man fortsätter eller inte, men behövs lite extra pengar nu, så kommer troligen bli kvar :)

hey baberiba

Sitter hemma hos pappa med syrran nu, har suttit och kollat på nån gammal "Hey Baberiba" dvd, haha. Dom är ju så roliga. Ska väl ta och sova om nån timme eller två, är hur trött som helst. Puss!

 

                                                         haha

måndag

Kom precis hem från Adam. Sitter här hemma själv och käkar chips och dricker vatten, gott. Klockan är 23.52, borde egentligen sova, men är faktiskt rätt pigg, och då är det ändå bara jobbigt att gå och lägga sig och försöka och hoppas på att man ska somna. Lika bra att gå och lägga sig när man är trött ;p Har kört igång med vanliga lektioner idag i skolan. Känns faktiskt rätt bra. Förrutom matten, kunde verkligen ingenting på diagnosen idag, haha. Men får väl hoppas att man kommer lära sig mer nu och att det sitter. Själva klassen känns bra i alla fall :) Efter skolan gick jag på stan ett litet tag med Joline och Anna. Hittade lite allt möjligt, men köpte inget. La undan en tröja i alla fall, så går nog och köper den imorgon. Efter stan tog jag bussen till Adam då, hann inte vara där så länge, eller a, 4 timmar ungefär. Vi kollade på hans match, sen gick vi hem till han och kolla på tv och tog det lugnt bara :)


hej

Sitter här nyduschad och käkar choklad. Anna drog nyss hem också. Dansen började idag. Blev street, hiphop, ragga och disco. Tyvärr var det en nybörjargrupp, och den kändes alldeles för enkel, eftersom jag har gjort dom där stegen som vi lärde oss idag förrut. Så funderar på att byta till en fortsättningsgrupp, men känns som man inte kommer att hänga med någonting då eftersom dom redan har dansat 2 gånger nu.. Känns inte riktigt värt pengarna heller om jag skulle fortsätta i gruppen som jag dansade i idag, kostar ändå 850 kr liksom.. men aja, får väl se om jag hittar nåt bra :)


saker

Blev ju tyvärr inte som jag trodde, att jag skulle skriva om helgen och alla andra dagar som går. Men har inte fått min dator från skolan än heller, och det är inte så roligt att sitta här och skriva på syrrans dator som stängs av lite när den vill, så väntar med att skriva sådär jättemycket varje dag tills jag får en egen dator, så ni vet :)

Nu har vi ju i alla fall börjat skolan, vilket jag tycker är rätt så kul. Var inte så kul i början, eftersom jag hamnade i fel klass, kom inte med någon som jag kände, medans alla mina 4 kompisar + kusin kom i andra klassen. Men efter lite bytande och krånglande ska i alla fall alla vi 5 kompisar byta till en bra klass på måndag, så det känns jättebra! Då kommer vi att gå SPE1B :)

Igår var jag med Adam <3 Han hämtade upp mig i stan så åkte vi hem till han och kollade lite på tv och tog det lugnt. Sen hade hans lag match, men han kunde ju inte vara med på den eftersom han har fick nån inre blödning i benet efter att han krockat med en målvakt sist han spelade match, så han måste ta det lugnt med det nu, men han är mycket bättre nu och går utan kryckor, så det är ju bra. Men vi var i alla fall och tittade på matchen, eftersom dom spelar bara 5 minuter ifrån där Adam bor. Vi träffade Johan Carlsson där också. Efter matchen gick vi hem igen och åt god mat. Sen kollade vi på Jönssonligan, höhö, och efter det en film som vi tankade, men kommer inte ihåg vad den heter. En skräckis i alla fall, rätt bra.

Nu är jag hemma, och ska snart åka till Joline, min kusin, i Ockelbo. Vi ska vara hos Anna, som också bor där och kolla på film och myyysa. Har ingen ork till fest ikväll, och har inga pengar heller, så en filmkväll blir bra.



                         snyggjoline i virvelvinden på cityfesten.

partyyyyyy

Ikväll blir det party :D Ska nog hem till Adam först och förfesta där. Sen drar vi på en fest i stan. Berättar om kvällen imorgon. Kanske. Tänker inte lova nåt, är inte så bra på att hålla det jag lovar här i bloggen, hah.

Sam-ekonomi

Vet att jag är hur dålig som helst på att uppdatera, men ska bli bättre med det när jag får en ny dator (från skolan jag ska gå på). Är bestämt att jag ska gå Sam-ekonomi nu. Känns faktiskt jättebra, även fast jag egentligen ville gå Sam-media som jag fick veta idag att jag kom in på om jag ville, men jag valde ändå Sam-ekonomi. Vill hellre gå det nu. Har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden, därför känns det bra att gå sam-ekonomi som ger en bra och bred utbildning. Ett plus är ju att Joline, min kusin, ska gå där! Och även mycket annat roligt folk som jag känner kommer gå där. Så det kommer bli skitkul.
______________________________________

Igår sov jag hos Adam, och var med han hela dagen på torsdagen också :)


                                               adam & leo

monday

Sitter hemma hos mamma och gör absolut ingenting. Det regnar, är grått och hur molnigt som helst ute, så har ingen lust alls att hitta på något. Har i alla fall varit med Adam idag. Sov hos han inatt. Idag stannade vi inne hela dagen pga det kassa vädret. Kollade på en skatefilm som hette "Grind", var rätt bra faktiskt.
Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, eller blir väl troligen bara hemma, är för lat för att hitta på något nu. Går nog ner till "natti natti" och köper godis eller glass med mami sen. Så ser min roliga kväll ut ;>

trötter

Vaknade runt 12 imorse, är astrött, vet inte varför.
Igår var jag med Adam på kvällen, kollade på film hos han :) Var så himla trött, så somnade i typ en kvart, sen när jag vaknade somnade han, haha. Kuljul.
Snart kommer Joline hit, vet inte riktigt vad vi ska göra, men blir nog kolla film eller nåt sånt mysigt :)

lördag

Nu har jag precis duschat och håller på att göra mig iordnig lite. Ska ut på stan om ett tag och fixa lite saker, sen vid halv fyra kommer mina kusiner för att fira mig för jag har fyllt år. Ikväll får jag se vad som händer, kanske blir att vara med adam :)

hos lisa

Nu har jag precis kommit till Lisa, fast hon är nere och äter just nu. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men blir väl att köpa godis och kolla på någon film. Har ingen lust alls med fest den här helgen känner jag, taggar till Cityfesten på onsdag istället ;)  Idag har jag i alla fall varit i Valbo med mamma och handlat en massa saker, både kläder, smycken, skor och saker till rummet.




                                en mysig lampa från IKEA

Köpte även 2 stycken hyllor där jag ska ha ramar och ljus som också köptes idag. 3 blommor + krukor blev det också.

lugn dag

Den här dagen har varit lugn. Började med att jag vaknade hos Adam :) Käkade frukost och så, sen tog vi en promenad i det fina vädret. Var hur varmt som helst, men lite senare blev det filmväder, åskade och regnade hur mycket som helst. Så blev att vi tittade på film, kommer inte ihåg vad den heter nu men den var i alla fall rätt bra tycker jag! Härlig på nåt sätt. Efter filmen tog jag bussen hem till mamma, åt och satt ute på balkongen och tog det lugnt bara. Lite senare kollade jag och mamma på lite avsnitt från "Mia och Klara", haha. Det är så bra!



adam :)


RSS 2.0