ALFTA

Tog en tripp till mormor och morfar i tisdags med mamma och Anna. Kom hem idag på morgonen. Kusinerna var också där så det blev ju inte lika långtråkigt som det brukar vara ibland, hehe... I tisdags tog vi det ganska lugnt, kom dit på kvällen och då gick vi på hockey, sen bara hem och tog det lugnt, och åt. På onsdagen fyllde mormor 65 år! :) Så vi firade henne och det kom en massa folk. Åt, åt och åt gjorde vi ganska mycket, EHE. Sen på torsdagen spelade vi lite tennis och åt. Mormor lagar ätbara saker hela tiden. Helt galen. Fast hon har precis gått i pension och innan var hon mattant. Bara att anteckna. Om ni vill.


Markus och Daniel

Ansi




LÖRDAGSKVÄLLEN

Det blev lite party för oss igår ändå! Började med att förfesta hos Jonas uppe på Söder, roligt och trevligt folk. Började sedan vandra ner mot stan, träffade lite folk där, och fortsatte sedan mot gamla stan. Där hade Jacob fest, trevligttrevligt. Kvällen slutade hemma hos mig med Joline :)






GODMORGON

Godmorgon!
Har precis vaknat hemma hos Joline. Hon ligger i sängen och jag i soffan mitt emot med datorerna. Jag ska väl ta tåget hem om ett tag, men är så jävla seg nu så kommer väl ta några timmar, hehe.. Planerna för kvällen är ganska fram och tillbaka, ena studen känner jag för fest och andra för myskväll. Så vi får väl se vart vinden bäääär..

DENNA FREDAGSKVÄLL = CHILL




CRAP

För i helvete, han åkte.

IDOL

Godafton.

Just nu sitter jag och Joline i hennes soffa med varsina datorer i knät samtidigt som vi tittar på IDOL. Fick veta nu att Nicklas hänger löst! FAN. Erika, Mesrösten (Rabhi), eller Calle är ju hur mycket dåligare än han som helst! Han måste få vara kvar, annars är det ingen mening med att kolla på Idol längre. Han måste klara sig. Puss på han. Nu är jag för nervös för att skriva. Återkommer!





TÅGET MOT SKOGARNA SNART

Hej alla glaaaada :) Jag är trött. Så riktigt skönt med looov nu! Sitter just nu i min sköna soffa och kollar på när mamma gör mat till mig, moaha. Ska om ungefär en timme ta tåget till Ockelbo för att ha en Emmsi & Jollsi myskväll! Tv, dator, soffa, damp, skratt, godis, cola = Vi.
Ha en mysig kväll! Puss


IN SCHOOL

Nu är jag tillbaka, igen. Ska försöka bli bättre med att skriva nu, hehe..

Sitter för tillfället i skolan med Rebecca, Bea och Anna. Har precis ätit lunch och snart är det dags för matte, mums. not. Dagen kommer jag bara tillbringa hemma med spanskaplugg, har prov imorgon satttt. Rebecca har en oöppnad cola-cola bredvid sig som bara väntar på att få bli mitt barn.. IHI. Eller kanske inte. Men känner att jag kanske inte har så mycket att komma med idag, så jag säger hejdå. Hejdå!


RSS 2.0