Lugn dag

Har inte blivit mycket plugg idag eller! Har inte funnits någon ork, känns nästan som jag börjar bli sjuk, men ska se till att jag inte bli det! Satsar på att ta det lugnt och vila idag, och gymma och ta tag i pluggandet imorgon istället.
Ligger och kollar på tv i soffan nu, om ett timme börjar "Lipstick Jungle", har fastnat för den serien nu. Robert Buckley som spelar Kirby är ju så snygg.









Monday you can fall apart

Sitter här vid köksbordet nu med choklad och jouice. Borde plugga som en galning egentligen, men jag känner verkligen att jag inte orkar just nu. Får väl ta och göra ett ryck om ett tag. Har två prov i veckan, företagsekonomi och spanska. Känner att jag kan spanskan någorlunda, men inte Fe!
Nej, nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och kolla på tv, så man orkar plugga någongång! (vilket jag troligen ändå inte kommer göra) ..


Jag & Joline i skolan, trötta tjejer ..

En fredag

I fredags blev det party! Började att förfesta hemma hos Joline med lite folk från klassen, det var jättetrevligt. När klockan nästan hade blivit tolv bestämde vi oss för att åka på Ekonomi-festen på Nynäsgården. Hade höga förväntningar på att det skulle bli roligt, men blev lite besviken. Det var inte så mycket folk och musiken krånglade. Men man var ju i alla fall med dem bästa, det är ju huvudsaken! Så när vi hade varit där i kanske en halvtimme bestämde vi oss för att gå till MAX, träffade på en massa folk där man kände, så det var kul. När kvällen började lida mot sitt slut gick jag, Joline och några fler till Mc Donald's och köpte mat! Eller nej, det var bara jag som köpte.. haha. Sen drog jag och Joline hem till henne och sov, punkt slut.



Jaa.. Nu var det gott med mat va?

Torsdag, snart fredag

Har precis kommit hem från dansen nu! Alltid lika kul. Stötte på Simon vid bussen också, alltid lika kul han med. Har även stött på en semla idag som fanns i kylen när jag kom hem, mums. Men jag har fortfarane inte stött på historiaboken? Det borde jag ha gjort eftersom vi har prov imorgon, kan absolut ingenting! Inte bra. Måste lägga på ett kål.
Hörs då, hej.

Partyhelg

Helgen har varit bra :) I fredags blev det Emmas 18-års fest och på lördagen blev det Söder och Bomhus. Inte lika lyckat på lördagen men bättre än ingenting i alla fall. Har sovit med Joline i hennes lilla hydda i flera dagar nu, känns nästan som om man bor där! Har haft kul hela helgen i alla fall, orkar inte berätta om allt, slänger in lite bilder i stället!






Fredaaag

Vaknade vid 11 imorse. Har inte haft några lektioner nu på förmiddagen, utan har bara bild idag, skönt! Så ska dit till kvart i 2 och efter det blir det hem fort och fixa sig inför kvällen. Ska nämligen på 18-års fest i sätra hos Emma :) Kommer bli skitkul!




- Ångra bara saker du inte har gjort, istället för att ångra saker du redan har gjort.


Tisdag

Nu sitter jag hemma hos Jollie. Vi lyssnar på musik och taggar inför kvällen! Ska hem till Rasmus i klassen och dricka lite och så. Felix och Jonathan kommer också. Döda fiskar imorgon i skolan! wohow.

<3

Det ska bli en förändring, det är inte likt oss att hålla på såhär. Jag tänker kämpa för att det ska bli som förrut.
Du är en av dem största delarna i mitt liv. Jag skulle aldrig klara av att förlora dig.
Du vet att jag älskar dig.


Sunday

Idag har jag hjälpt Joline att flytta ner en massa saker till förrådet och fixat och donat lite i hennes lägenhet, trots att jag mådde illa som en gås. Jolines pappa kom och hämtade oss mitt på dagen också, så åkte vi till Willy's och storhandlade till Jolines tomma kylskåp! Själv köpte jag en cola, en godispåse och ett glasspaket, gött.
När vi kom hem började vi laga mat och sen blev det sitta och dega & fetta framför tv:n. Man får ju inte missa höjdpunkten på söndagar, "Mia och Klara". Bästa tv-programmet. Det måste ni se nästa söndag, kl. 20.00 på 1:an!
Anna Svärd kom förbi ett tag också och tittade på det med oss. Sedan tog jag halv tio bussen hem till mig. Härlig slapp-söndag!



Partaj

Gårdagen var helt okej, kanske inte precis lika kul som jag hade hoppats på, men det kommer fler helger! Började i alla fall att göra mig iordning och förfesta lite hos Joline. Efter det drog vi till en förfest i Bomhus där vi träffade Lisa, Matilda och Emma och lite fler folk.  Därefter drog vi till Kim i Andersberg, träffade en massa folk där också så det var ju trevligt, men jag tyckte dock att det var för mycket folk, man kom ju knappt fram någonstans.. Så vi (jag, Joline och nästan resten av hela festen, haha) drog i stället till stan. Jag och Joline gick in på Mcdonalds och köpte hur mycket mat som helst, var vrålhungriga! Vi tog med maten på bussen för att sedan äta det hemma hos Joline. Väl på bussen börjar Joline känna hur hennes påse blir blöt för att colan läcker. Jag skrattar och visar stolt upp min torra påse :) När vi väl ska av bussen slutar det inte lika bra.. Joline går av först och när jag ska kliva upp ur sätter och börja gå mot bussdörren känner jag hur hela innehållet i påsen rinner ut! "Splash" sa det! Så låg hela min mat i bussgången, rinnandes ned för trapporna.. Ett plus var ju också att bussen var fullproppad :) Så fort jag kan springer jag ut från bussen, och möter Joline sittandes i snön utanför bussen som en enda stor skrattboll. Minne för livet.
Lägger upp lite bilder från kvällen så fort jag får kameran, har den inte hemma just nu.

RSS 2.0