ÄLSKA

Nu är det snart höst = dags för dans igen! Ska prova på "Girlilicious" på Zen-Zen, har aldrig dansat det förr, men tror det kan bli riktigt kul, för er som inte vet vad det är är det samma stil som "The pussycat dolls" har, mums.


HEDESUNDAKVÄLL

Kvällen igår var riktigt rolig! Började med att jag, Joline och Bea tog bussen till hedesunda runt sextiden. Möttes sedan där av Bella, Olivia och Ange och vi gick alla tillsammans till Jenny som hade förfest. När vi kom dit var det redan mycket folk där så vi började förfesta direkt. Var fint väder hela kvällen så det var heeeerligt.. Runt tio-tiden fick vi skjuts till "ÖN". Hade ingen aning om hur det skulle vara där, och hade inte precis några höga förväntningar heller, haha, men det var faktiskt roligt :) Var där och dansade loss till klockan var två. Efter det tog vi bussen flera stycken till Jenny där det blev lite chillefterfest, hehe.... Runt femtiden cyklade jag, Joline och Felix hem till han och sov.
Kvällens höjdpunkt var i alla fall "Det haltande fylletrollet"! Hahaha.....




 


TISDAG

Dom senaste dagarna har gått åt till att festa, äta, sova, chilla.
Orkar inte gå in på detaljer, men har haft kul i alla fall!
Ikväll bär det av till Hedesunda på festligheter, haha. Får väl se hur kul det är där, men det blir ju vad man gör det till!

Nu har Lisa kommit hem! :D Ska träffa henne snart, har saknat den muppen <3





SOMMARKVÄLL

Idag är det onsdag = sommarkväll på stan. Jag var med Bea hela kvällen och var först hemma hos mig lite, sen gick vi ner på stan och kikade lite. Tittade på Nathalie som sjöng också, jättebra var hon! Gick vidare också i tävlingen som hon var med i. Sen var vi bara runt på stan och träffade många kända ansikten. Åt gjorde vi också, mums.
Nu sitter jag här ensam hemma i soffan och dunkar musik och är hur taggad som helst på att parta losssss. Man kanske ska starta ett party nurå? Njä..... En annan dag.
Puss på er.


BIO

Min födelsedag var helt okej :) Började med att jag vaknade upp med Joline, inte helt fel! Haha. Hon spelade en jättefin låt, "Happy birthday Emma", hihihi.. Efter en mumsig frukost tog jag tåget hem. Hände inget speciellt under dagen, tog det ganska lugnt, och sen på kvällen blev det bio med Evelina :) "Baksmällan", riktigt rolig, haha!

MÅNDAGSMYS

Nu sitter jag här hemma hos Dj0llie i skogen och kollar på Beck. Mysigt värrreeee.... Vi har ätit pizza och ätit glass med hallon också, hihih, dott. Imorgon fyller jag år. Men vet icke hur det ska firas? Någon som har en fest till salu? moaha. puss



FREDAGSPARTY

Gårdagskvällen/natten var riktigt rolig! Började med att jag och Joline åkte till Bella vid sextiden. När vi kom dit var redan några av våra tjejer där och hade börjar smådruckit lite. Sen började vi med, och det var verkligen ett perfekt väder för att sitta ute på hennes altan, sol och värme, mums. Allt eftersom började folket rulla in, och tillslut var det fullt hus! Skoj skepp o hoj..... Orkar inte berätta om allting men sen drog i alla fall jag och kanske åtta stycken till på efterfest hos Alexander, där var det roligt :) Vi stannade uppe hela natten, blev inget sova alls... Så idag har jag varit helt död, har sovit några timmar på dagen, men tänkte gå och lägga mig riktigt nu snart.

Lite bilder från kvällen;






Hejsan......

Ne men det var ett tag sedan jag skrev nu va tror jag?
Att driva en blogg är nog inte min grej..... men jag gör mitt bästa, för ibland är det kul.
Nu är det som sagt sommar, mums! Dagarna har gått åt till att sola, bada, äta, dricka och leva livet. Jag älskar sommar'n. Just nu i detta ögonblick sitter jag i sängen och halvtittar lite på tv, var nyss med Annapanna men hon drog precis. Funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll för jag är helt trött, var hemma hos mig några tjejer igår och satt uppe rätt länge så beror väl på det! Imorgon är det PAAAAAARTY. Jag är aptaggad. Vi ska vara hemma hos Bella hela kvällen och festa där, blir säkert hur kul som helst.

Nu ska jag ta mig en god macka.

Jag saknar Lisa! Hon har varit på Cran Canaria i ungefär en vecka nu, känns som en evighet! Hoppas hon har roligt i alla fall, men det är jag hundra på att hon har ;)



RSS 2.0