Maskerad på G.

Blev att Adam sov här inatt, alltid lika mys. Vi vaknade runt tolv-tiden imorse. Började med att äta frulle och sedan gick vi ut på stan ett tag. Efter ett tag tog Adam bussen hem, och då gick jag upp till söder och solade. Riktigt skönt. Så nu har jag precis ätit och duschat, och sitter just nu och väntar på att Joline ska komma. Vi och flera till tjejer ska ju på en stor maskeradfest ikväll, så jag och Joline ska göra oss iordning tillsammans. Gissa vad jag ska vara? En ängel. Hade inte så mycket pengar så var och köpte ett par vingar och en stav igår ;> Hade egentligen velat köpt någon mer dräkt av nåt slag, som flygvärdinna eller nåt sånt, men nu fick det bli såhär, bir nog bra det med.
Vi tjejer ska i alla fall till Emma Larsson och förfesta, en tjej i Lisas klass. Ska bli jättekul!
Vad ska ni göra ikväll?

I'm back

Hej sötosar!

Nu är jag tillbaka efter troligen flera månader känns det som. Jag har inte haft orken att skriva i bloggen när jag har haft så ful och tråkig design, men nu har Hanna varit så snäll och gjort en ny design till mig! Tack så jättemycket (: Jag tyckte att den blev jättebra. Så nu lovar jag att jag ska börja skriva som aldrig förr ;>

Tänkte ta och berätta lite om hur dagen har sett ut.. Började med att jag och Joline vaknade hemma hos mig vid halv elva tiden. När vi hade ätit frukost och gjort oss iordning gick vi ut på stan en sväng och handlade lite till imorgon (halloween-fest). När vi var klara med det gick vi hem till mig. Efter bara tio minuter sprang Joline iväg för att hinna med två-tåget hem till Ockelbo. När hon var borta hade jag inget att göra, så jag satte mig vid datorn ett tag och bara tog det lugnt. Efter ett tag ringde Adam, vi hade bestämt att vi skulle gå lite på stan dagen innan, så jag mötte han nere på stan. Men blev inte att vi gick så mycket, Adam hann inte för han skulle ut på krogen för hans kompis Sean fyller år idag, den jäveln. Jag som hade tänkt varit med han ikväll, men så blev det inte. Men jag älskar honom ändå ;>

Blev istället att jag var med Anna Wahlman, och det var roligt, eftersom det var så längesen vi träffades.

Hon åkte precis hem, så nu sitter jag här själv på mitt just nu mörka rum och hade tänkt att sova. Adam kanske skulle komma hit och sova sen efter krogen, bussarna går ju så dåligt nu när det är vardag, så får väl se om han dyker upp!
Aja, nu ska jag i alla fall sova, är jättetrött.

G O D N A T T !


Partystämning

Igår kom Adam och hämtade mig vid 5 tiden, sen åkte vi och solade och sen hem till han och tog det lugnt. Tittade först på en komedi som vi hade laddat ner och sen på filmen "Shall we dance?" hade inte sett den innan men jag tyckte det var en bra och fin film. Nu sitter jag hemma hos mamma färdigfixad för fest. Joline springer runt här och gör sig iordning medans jag sitter här och taggar med partymusik. När hon är klar ska vi äta, och sen till Jocke i Valbo på förfest med Adam och hans kompisar :) När vi har vart där ska vi nog till Hemsta på en lokalfest, sen får vi se vad som händer. Pusspuss!

ey

Blir så trött på det här vädret. Kan det inte bara vara sol eller komma snö? Hatar halvregniga gråa dagar, man blir så trött och hängig av dom! Men det gör egentligen inget när man har bästa vännerna, pojkvännen och en stackars broder som sitter och pluggar helt hysteriskt.
Idag var det först skola, men jag, Joline och Elin orkade inte med dom sista två lektionerna så vi gick en sväng på stan och sen hem till mig. Vi pluggade lite och så. Mormor och morfar kom hit ett tag också, fick 150 kr av dom, alltid bra ;)
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och pluggar lite engelska. Imorgon är det fredag, tycker den här veckan har gått så fort, så himla skönt! Blir i alla fall Adam imorgon. Får se vad vi gör, sola ska vi i alla fall göra, sen blir det nog hem till han och mysa.


hej

Sitter hemma hos Adam nu, fast han gick precis till sin fotbollsavslutning, kommer hem om en och en halv timme typ. Under tiden tänkte jag plugga till spanskaprovet imorgon.. Sen ska jag leta upp en film att ladda ner till han kommer hem ;)

Idag var jag först i skolan, hade företagsekonomiprov, gick väl ganska bra..
Efter skolan träffade jag Lisa i stan, vi gick hem till mig en snabbis och efter det tog vi bussen till Valbo Köpis. Kikade runt lite och åt Sibylla ;p Efter ett tag kom Adam också, sen skjutsade vi Lisa till stan för hon skulle hem, och jag och Adam åkte hem till han, och nu sitter jag som sagt här och gör absolut ingenting. Men måste börja plugga nu, hejs! <3

hej jag har tråkigt


bästa vän

Just nu sitter jag hemma med mamma och gör absolut ingenting. Blev en himla lugn helg, skönt faktiskt. Igår var jag med Lisa, vi var hos henne och kikade lite Idol och så. Vid 11 tiden kom Adam och hämtade mig, så åkte vi hem till han och sov där. Skulle vara med han ikväll egentligen, men blev inte så, så är med han imorgon istället :)
Håller på att smsar lite med världens bästa vän Lisa just nu. Hon är verkligen helt bäst och underbarast! Kommer aldrig sluta älska ungen.


Skooooola

Sitter i skolan bredvid Joline nu, ska ha historia snart.. Ikväll blir det filmkväll med Lisa, mys! Efter det åker jag nog till Adam och sover där :)

RSS 2.0