Dead

Nu ska jag snart iväg och jobba, känner verkligen inte för det just nu, är helt död. Menmen, jobbar i alla fall tillsammans med Joline, så det ska nog gå ;>

Saturday

Fest igår.
Började med att vi åkte till Andersberg, men där var det inge vidare. Så vi fick skjuts till nynäs av Johan och hans kompis. På nynäs var det lite förfest hemma hos Tomas och efter det åkte vi Jonas i Lexe, var rätt mycket folk så det var kul :)


Matilda, Emma och Lisa


söt-anna


Hanna & jag


sötisar


Simon


Li y yo

Fest

Klippte och färgade håret i fredags, behövdes verkligen. Blev helt okej nöjd. Känns nästan som om håret är lite oranget, men skitsamma, det är i alla fall bättre än det som var innan. Klippte ungefär 2 centimeter också, skönt!
Ikväll blir det fest med tjejerna.

P U S S






Pizza

Nu har jag precis ätit pizza med mamma, så gott!
Snart kommer Joline och Matilda hit, så ska vi åka till Lisa sen och ha myskväll :)



Lite party

Kvällen igår var rolig! Började med att förfesta hemma hos mig. Blev rätt många till slut. Efter det åkte några av oss till en fest på söder, och dem andra till en fest i Hemlingby. På söder var det helt okej, rätt litet men funkade ;b Slutade tyvärr inte så bra för Jim, som hade festen. Var flera saker i lägenheten som gick sönder, bla. handfatet. Aja, vi stannade i alla fall kvar där till halv ett ungefär, nästan alla andra hade redan dragit då så det var ju ingen idé att stanna kvar. Jag, Anna L, Bella och Adam tog bussen tillbaka till stan, där Anna och Bella gick till Mcdonald's och jag och Adam gick hem till mig :)


Bella, Joline och Bea hos mig.


Bea och Bella, haha.


Pelle och Anna, sötisar!


Anna och Anna!


Joline och Jag.


Älskling är så söt.

Friday!

Sitter i skolan nu. Har precis ätit lunch och nu är det snart dags för historia. Jobbigtjobbigt, men det orkar men med nu när det är fredaaag! Fyfan vad skönt med helg. Ska inte jobba något denna helg heller, sköönt. Ikväll blir det fest! Ska nog börja med att förfesta hos mig. Blir troligen jag, Joline, Anna, Pelle, Adam, Anna, Bea och Bella :) Efter det ska vi till en fest på söder, sen får vi väl se vart man hamnar. Sitter och dunkar hög musik i klassrummet med Joline just nu, är skittaggad! Hörs då!

pluggpluggplugg

Sov hos Adam inatt. Är ledig idag så jag låg kvar och sov hos han medan han åkte till skolan, sköööönt! Kom hem för ett tag sen. Igår var det jobb för oss på kvällen också, sålde 7. Känns som det börjar gå bättre och bättre nu, så det är ju bra :)
Idag måste jag plugga som en galning. Har ett muntligt spanskaprov som jag inte tränat nånting på, ett stort spanskabrev som jag ska skriva som jag inte börjat på, och även flera sidor matte som jag måste göra. Och imorgon ska jag jobba efter skolan så då kommer jag inte hinna plugga nånting.. Menmen, det får gå som det går ;b

Puss på er!


Old times

Hittade lite bilder på datorn från gamla tider ;>







Sunday

Jag och Adam vaknade runt två-tiden, som vanligt ;b Sen skjutsade han hem mig vid tre.
Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, borde egentligen plugga lite, men finns ingen ork.
Sitter just nu i sängen med datorn i knät, snart börjar "Ensam mamma söker", haha. Någon mer som är nörd och brukar kolla på det?


                                   JAG ÄLSKAR DIG <3


The weekend

Den här helgen har varit väldigt lugn, känner att jag vill ut och festa snart.
I fredags var jag i alla fall med Lisa och Joline, Joline åkte hem vid fem-tiden medan Lisa sov här :) Det varr roligt, eftersom det var så längesen.
I lördags började dagen med jobb från 13.00-17.00.. Efter det åkte jag hem till Adam och var med han och sov där. 3 månader med han igår :)

 
Jag & Joline, snygg bild, haha.                                                     sötislisa

Torsdag

Igår blev det jobb, sålde 3 stycken. Ska jobba idag också, 17.00-21.00, då ska jag försöka sälja mer än 3 :)

Just nu sitter jag här hemma och äter bullar <3 Har precis duschat och så, så ska åka till skolan om ett tag där det blir skridskor på idrotten. Har inte åkt skridskor på hur länge som helst, flera år. Så vi får väl se hur det går, haha.


Tisdag

Nu ska jag duscha och äta, sen ska jag till Adam :)


(:

Sötis sov här inatt.


Cällies place

Snygga bilder hemmifrån Johan, höhö.

 








Helgen som vart

Nu var det ett tag sedan jag skrev känner jag, så måste ta tag i det här nu ;>

Kan berätta hur helgen har varit.. Blev en lugn helg i alla fall, vilket var skönt.
Började med att jag var med Lisa, Emma, Elin och Matilda hemma hos Lisa. Vi kollade på Idol och hade det mys. Pratade och skrattade en massa.
Lördagskvällen spenderades hos Johan Carlsson, med han, Lisa och Adam. Vi kollade på lite filmer och hade det mys där också. Vid halv ett tiden skjutsade jag och Adam Lisa till stan, och sen åkte jag och Adam hem till han (:


Lisa

Matilda

Emma


Wednesday

Den här bra och goda frukosten åt jag imorse ;> (bra för att vara mig i alla fall)
Man märker jättetydligt att om man har ätit en bra och stor frukost så mår man mycket bättre och blir mycket piggare under hela dagen, än om man knappt äter något alls, då blir man bara trött och hängig. Så börja med en rejäl frukost imorgon och ni kommer må hur bra som helst!



Magsjuk?

Usch, verkar som att jag har gått och blivit magsjuk nu.. Sov med Adam inatt och hans mamma hade tydligen fått åkt hem från jobbet för att hon hade blivit magsjuk, så jag har troligen blivit smittad. Fyfan. Vill inte vara sjuk!


Gammal bild på Adam och mig.

Måndag igen..

Nu har jag och Joline precis kommit hem från en shoppingrunda. Sitter hemma hos mig just nu och pluggar lite, har hur mycket som helst nu i veckan och längre fram. Jag har två matteprov, två historiaprov, ett samhällsprov + en massa läxor. Känns bra. Om ett tag kommer Adam hit också (:


Joline i skolan


Oscar


Hänsn


Felix

Pizza

Jag och Joline åt på American pizza place idag på lunchen, gott! Kul att man tappade ut hela drickan på golvet, så glaset gick sönder och all cola rann ur, medans alla kollade, höhö.

 

Kameran hämtad

Nu har jag varit och hämtat kameran! Så skönt att ha den igen. Behövde inte betala något heller eftersom att det inte var jag som hade förstört den, utan det var redan något fel på den. Tänkte lägga upp lite gamla bilder som jag hittade ;>


Cykeltur med lisis
















Halloweenbilder

Hittade lite fler bilder från förfesten hos Emma i lördags, som jag snodde av Lisa ;>


Emma, jag och Joline

Lisa och Malin

Jag

Lite folk

Kussar

hello sunshine

Gud vilket härligt väder det är ute just nu; sol, värme och snö.

Igår efter Call-up åkte Adam hem till sig och jag hem till mig. Duschade, åt och städade lite, sen åkte jag tillbaka till Adam. Vi åkte till hans kompis Jocke som hade förfest med en massa fulla killkompisar ;b Stannade där i en timme ungefär, sen åkte vi hem till Adam och kollade på film och bara mös! (:

Hinner inte skriva så mycket mer om igår just nu, för jag ska ta bussen till ONOFF om tjugo minuter för att hämta min kamera som har varit på lagning, så ska bli kul att få tillbaka den nu så man kan börja knäppa massa kort igen, och då blir bloggen mycket roligare att läsa också om det blir lite bilder!

Ha en bra dag sötisar.

Call up

Igår började jag och Adam jobba på Call-up. Vi var där i 4 timmar, och dom första två timmarna var det utbildning där vi fick lära oss allt om produkten vi skulle sälja, och allt om hur man ska sälja prudukten på rätt sätt genom att säga rätt saker och vara glad, trevlig, och övertygande till kunderna i telefonen. Det vi skulle sälja var mobit bredband. Jag tycker faktiskt att det är väldigt bra att ha om man till exempel har en bärbar dator, eftersom man kan ta med sig den var man vill och samtidigt ha internet. Så du kan ju sitta och surfa på tåget, i sommarstugan, caféet eller var som helst. Både jag och Adam sålde en varsin igår ;> Så på lördag och söndag blir det jobb igen, hade hellre jobbat mitt i veckan, men då var det fullt, så det fick bli så.

Är det någon av er som har/jobbar som telefonförsäljare?

Gårdagen

Började med att jag och Joline tog bussen till Sätra. Där blev det förfest hos Emma med en massa roliga tjejer, och några killar. Det var jättekul! Efter några timmar av sång, drickande och skratt åkte vi till själva festen i stan. I början var det väl helt okej kul, men efter ett tag blev det bara jobbigt. Hur varmt som helst, små lokaler och "personal" med noll koll. Slutade med att min väska som jag hade lämnat in i garderoben var borta.. Så dem som jobbade där hade ingen som helst koll verkade det som, jävligt dåligt. Som tur var hade jag inte så mycket värdesaker i den. Det jag hade var ett par leggins, lite smink och lite kronor bara. Men ändå så onödigt liksom. Kvällen slutade med att Adam kom och hämtade mig, så gick vi hem till mig och sov.


Jag och Joline innan vi åkte till Emma.

RSS 2.0