Blä

Fan, har blivit hur förkyld som helst nu på bara någon dag. Så jag stannade hemma från skolan idag och hoppas på att jag blir lite friskare till helgen i alla fall. Hatar att vara sjuk på en helg. Idag ska jag alltså bara vara hemma, ska sätta mig ute och sola lite senare, och sen måste jag plugga till spanskaprovet också .. Så skönt att man kan sitta ute varje dag nu :)


Sunshine

Så himla härligt väder! Har suttit ute nästan hela dagen idag, förrutom på lektionerna i skolan. Gick ut på balkongen så fort jag kom hem efter en jobbig men rolig idrottslektion och solade & lyssnade på musik, härligt :> Har precis pluggat lite nu också, har två spanskaprov och ett matteprov den här veckan, ska försöka ligga i nu och få så bra betyg som möjligt den här sista biten som är kvar, är bara 15 dagar kvar tills sommarlov nu! 

image21

Boulongern

tjaaa.

Igår var det måndag, vilket betyder att det var skola som vanligt. Men nu är det inte långt kvar tills vi slutar, bara två veckor ju! Kändes som att dagen gick rätt fort ändå, var kanske för att vi hade ganska så slappa lektioner ;> Efter skolan åkte jag hem till mamma inne i stan, och tog det mest lugnt, satt ute på balkongen med datorn och åt glass, sommarsommar. Efter ett tag frågade Lisa om jag ville hitta på något, så vi drog till boulongern och satt där och snackade om vad som skulle hända i sommar och så, vi har en hel del planer och det kommer bli en hur bra sommar som helst känns det som (:

Bilder från boulongern

image16


image17


image18


image19



Efter Lisa hade åkt hem med bussen tio i nio ringde Sofia mig och frågade vart jag var någonstans, för hon och Camilla var också på stan. Så dom kom upp till mig ett tag, snackade lite gamla minnen och så, haha.


image20

                                             Sofia


Dags att börja blogga (:

Har inte haft orken till att ha en blogg innan, men nu ska jag ta tag i det här, haha.

Den här helgen har varit så lugn den kan bli. I fredags var jag, Elin och Evelina hemma hos Lisa och spelade super mario för första gången på typ 6 år, haha, riktigt kul faktiskt. Åkte hem vid 12 och somna direkt när jag kom hem nästan, var så himla trött. Igår var jag först och kikade lite på stan med Lisa, Evelina, Elin och Mathilda, men hittade nästan ingenting, vill åka till stockholm istället och shoppa, finns ju ingenting här i Gävle tycker jag. Igår på kvällen var jag bara hemma och tittade på eurovision song contest med mamma, haha. Hade ingen ork till att göra något annat. Men nästa helg blir det nog fest för hela slanten : D 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0