sommarkväll

Igår blev det sommarkväll med Lisa, Anna W, Anna S, Joline, Evelina och lite fler som man träffade där :) Började med att vi tjejer grillade hos mig i stan, myyys. Sen drog vi ut på stan och träffade lite folk, träffade Adam och hans kompisar där också så gick lite med dom. På scenen var det Ola som sjöng, ingen superhit precis, haha. Har aldrig riktigt gillat honom, men duger att lyssna på i alla fall. Vid 11-tiden cyklade jag, adam och hans kompisar hem till Valbo. Jag och Adam drog till han och sov, och hans kompisar hem till dom.


Bilder från kvällen!

sommarkväll
lisa, joline och anna!


joline & jag


hanna och elin!


Karlsson på taket uppträdde :)


Babsan bakom scenen, haha.



Adam äter nudlar :)


pärty

hejhopp.

Igår blev det fest hemma hos Oscar efter en lång dag med sol. Var mycket folk där och det var kul till en början, men mådde inte skitbra sen, så blev en lite halvkul kväll för mig, men som tur var var Adam med mig hela tiden och var hur snäll som helst :) Sov hos han och kom hem för ett tag sen. Ska snart in till stan och möta Joline för att lämna lite saker till henne och så, och så ska jag få min kamera som hon fick med sig igår. Så när jag kommer hem lägger jag in bilder. Efter stan ska jag hem direkt och duscha och fixa iordning mig, för ikväll blir det fest igen!

sommardag

Herregud, nu har jag inte skrivit på hundra år! Men tänkte faktiskt börja skriva mycket nu när jag har fått en kamera, så man har lite bilder att lägga in, så tråkigt med bara text tycker jag. Nu har det i alla fall gått flera veckor sedan jag skrev sist, och det har ju hänt lite saker emellan. Eller inte jättemycket kanske, men lite i allafall .. Det som har hänt är väl att det har festats en hel del på helgerna, solat på dagarna, shoppat, fyllt år, träffat kompisar, och träffat Adam några gånger, en skitsnäll och gullig kille :)


                                      adam

Kan berätta vad jag har gjort idag, orkar inte berätta om alla andra dagar jag inte skrivit om .. Idag har det i alla fall varit jättebra väder så jag och Lisa drog till Forsbybadet och badade och solade och hade det mys. Jag är ju så duktig så jag glömde min handduk hemma, så fick ligga blöt på mina och lisas kläder, skönt! haha. Just nu sitter jag själv hemma, pappa och syrran kommer hem imorgon. Skönt att vara ensam! Imorgon blir det fest för hela slanten, och lika på lördag :) Kulkul!


Lisa
                                                           lisa

RSS 2.0