bäst.


Tillbaka till skolan

Adam sov här inatt, det var mys :) Han började klockan 9, medans jag drog iväg vid 11 för att äta lunch och gå på dom sista lektionerna. Känns skönt att komma ut i världen igen efter över en vecka med att bara varit hemma. Kändes som jag inte hade varit i skolan på flera månader.. Det var jätteroligt att träffa alla igen i alla fall :)
Just nu är jag helt slut, behöver egentligen plugga hur mycket som helst, men jag orkar inte! Vill bara gå och dö eller nåt just nu. Och jag hatar att jag har gått ner i vikt efter dom här sjukdagarna, försöker äta hur mycket som helst, men det är inte precis lätt, fyfan. Ge mig fett.


hejhallå

Stannade hemma från skolan idag, känner mig fortfarande svag och kraftlös, så kände att det var bäst att stanna hemma och försöka äta upp sig istället. Har i alla fall försökt plugga lite matte idag, men fattar verkligen ingenting, så det blev inte så mycket av med det heller.
Om ungefär en timme kommer Adam hit :D Har inte träffat han på en hel vecka, så det ska bli kul. Har saknat honom!


Plågsammaste dagarna är över

Hej söton!


Ursäkten till att jag inte har kunnat blogga något är att jag har varit sjuk i en vecka nu. Har haft 40-graders feber, förkyld, och det värsta, herpesvirus i munnen. En massa äckliga blåsor i munnen och på läpparna som har gjort hur ont som helst, så jag har varken kunnat ätit, druckit eller pratat. Svimmat och spytt har jag också gjort, eftersom jag knappt haft nån näring i kroppen när jag inte kunnat äta. Så vi åkte till sjukhuset en dag också så att jag fick drop. Annars har jag bara levt på lite nyponsoppa, vatten, äppelmos och honung. Det enda jag har kunnat gjort har varit och legat i sängen när det var som värst, kunde inte ens titta på tv för då koncentrerade man sig på något, och det hade jag verkligen ingen kraft till att göra. Känns som att det här har varit den plågsammaste veckan i hela mitt liv! Och nu när jag nästan är helt frisk och börjar kunna äta normalt, ska jag äta som jag aldrig gjort förrut, har saknat mat så mycket! Tycker verkligen synd om dom som inte kan äta, som tex. har sjukdomar där dom får sprutor istället för mat eller vad som helst. Njut av allt ni äter!
Jag är så glad nu att jag nästan är frisk, saknar alla så himla mycket! <3 Jag hoppas att jag blir helt frisk till på måndag så jag kan gå i skolan då och ta igen det som är missat. Lovar att det är hur mycket som helst, men det gör inte så mycket, är bara glad att jag ska få träffa alla snart igen.

PUSS

partaj

Blev inte riktigt som väntat igår. Började förfesta lite här med Sofia, sen kom Joline, Anna, Adam, Sean, Fredde, Anton och Jocke också. Och efter det ännu fler folk, så det blev att vi stannade här hela kvällen och festade istället. Kanske inte var så smart eftersom mamma kom hem vid halv 2.. Såg ut som ett kaos här hemma då, så hon blev ju inte glad direkt. Men vafan, lev livet.

Adam och Anna S sov här också. Anna tog 10-tåget hem, medans jag och Adam sov till 12. Han åkte hem för ett tag sen.

Nu måste jag snart börja packa, ska åka till pappa och vara där i en vecka nu.

PUSS.

 
                                         bilder från andra festerier

hej söton

Kom precis hem från skogarna i Ockelbo. Blev ju att jag åkte dit och var med Joline och Anna, det var mys. Snart ska jag duscha och börja göra mig iordning lite, för ikväll blir det fest. Ska förfesta hos mig några stycken, och sen får vi se vart vi drar. Är inte jättetaggad egentligen, men kommer väl att bli ;>


weekend

Vaknade upp med Adam imorse. Vi åkte till skolan vid 8, började halv 9. Mötte upp Joline och Anna utanför skolan. Den här skoldagen gick rätt fort faktiskt, skönt det. Plus att det är fredag, då är allt mycket lättare. Idag ska jag bara ta det lugnt, orkar inte alls göra något speciellt. Ska nog i alla fall ta tåget till Joline och sova där inatt och bara kolla på film och mysa. Blir nog att vi går över till Anna och kollar på film där med henne, för dom har så mysig källare med tv och sånt. Hihi. Har haft hur mycket som helst i skolan nu, och ännu mer blir det nästa vecka, så ska bli himla skönt med helg nu! Vad ska ni göra i helgen? 
P U S S !


pluggo

Sitter hemma hos mamma och lyssnar på musik och pluggar lite. Ska åka till Adam lite senare =)


                                                                                                      PUSS!

:)

Igår var jag med Adam, åkte till han vid 7 tiden. Vi tog det bara lugnt där hemma, tittade på film och hade det mys. Han skjutsade precis hem mig, för han och hans kompisar skulle ändå in till stan. Nu sitter jag här i sängen med en hel hög med skolböcker. Tänkte vara lite duktig och plugga så man inte ligger efter imorgon. Idag är det söndag. För mig känns söndagar som en dag där man bara är hemma och tar det lugnt, och kanske gör det sista som behövs göras inför veckan som kommer. Mina söndagar brukar alltid vara väldigt lugna, som idag. Tycker det är rätt skönt, speciellt om det har varit en galen helg ;), vilket det inte har varit nu, men ändå .. vad brukar ni göra på söndagar?

hatar rubriker

Yes, nu funkar internet hemma också på datorn som vi fick av skolan ;p Skönt att slippa sitta i annas rum. Kom i alla fall precis hem från Sjömanskyrkan, mamma ville att jag skulle följa med dit på Öppet hus. Var inte så kul precis, men hade ändå inget annat att göra. Ikväll har jag ingenting planerat alls, så är nog med Adam om inte han ska göra något annat :)

hej

Började med att jag och Adam vaknade hemma hos mig :) Sen kom Joline och Anna, så åkte vi till skolan vid kvart över 8 för vi började halv 9.
Just nu sitter jag här i skolan med Joline, vi har precis ätit. Är en slapp skoldag idag, har bara två lektioner kvar, historia och svenska, som är helt okej kul :> Efter skolan ska jag ner på stan ett tag med Joline och lämna tillbaka en tröja och lämna in min kamera. Senare ikväll ska jag och Lisa ta det lugnt bara :) Känns som att det blir en lugn helg, skönt. 


skola

Sitter i skolan nu, har företagsekonomi men vi sitter bara och håller på med våra datorer som vi fick nyss, känns skönt ;)

RSS 2.0