Julstress

Den här dagen har jag hunnit med att köpa julklappar till halva släkten som jag ska till imorgon och fira jul med, och så har jag även träffat lite vänner som det var hundra år sedan jag såg, så det var roligt! Började dagen med att flänga omkring i alla affärer på stan för att hitta några julklappar med några kompisar. Käkade även pizza, ruskigt gott. Köpte en present till mamma och mormor och morfar sen också, och även en kofta till mig själv. Efter en lång dag på stan gick jag och Lisa hem till mig och tog det lugnt. Efter ett tag kom även Hansen med tre kompisar och rökte lite vattenpipa. Nu ska jag kolla om det är något bra på tv, så ska jag bara ligga och slöa hela kvällen! Ha't bra <3

Pardeeii

Igår blev det party.
Började att förfesta i Bomhus och stannade där ganska länge. Lite senare drog jag och joline och några till, till en fest på Brynäs. En riktigt trevlig kväll, det jobbiga var väl att jag och Joline inte kom hem till mig förrän 05.30 (Y) höhö.


Emma, Lisa, Anna och jag


Rasmus och Joline


Anna y yo


Hansen




ansi å emsi

Tisdag

Dagen började med att jag vaknar klockan halv 9 av att Joline ringer! (Vi börjar kl 9). Jag får panik eftersom jag var tvungen att ta bussen som gick om 20 minuter, och jag var tvungen att gå från mig inom 10 minuter. Tänkte skita i det som jag i vanligt fall hade gjort, men idag var jag duktig och gjorde mig iordning på 10 minuter och sprang till bussen fort som fan, någon kanske kunde skymta en liten klump som sprang förbi i hög hastighet, isåfall var det jag.

Väl i skolan hade vi redovisning tillsammans med SPE2:orna. Fast vår grupp slapp redovisa, rätt skönt. När det var klart blev det film och fika med klassen. Kollade på "Mysteriet på Greveholm". Leif är bäst.



                                                    snöggingar


                                                         ät mig


                                           anna, bengan och jollan


                                                        haha


Lasse är bäst


                                                      Kul tjej


Måndag

Igår gick jag hem efter skolan och pluggade lite och åt. Var en rätt rolig dag i skolan också, tycker om min klass!
Lite senare var jag med Robin ett tag, sen hem och sov.

Helgen

Nu var det längesen det blev något skrivet här, skärpning.
Tänkte berätta om vad jag har gjort sen i helgen.

I fredags: Var jag på "Lucia movie night" på Filmstaden tillsammans med Joline, träffade en massa annat folk där också. Det typiska är ju att vi trodde det var insläpp klockan 22.00, men det var 23.00, så eftersom vi inte bara ville stå på stan och leka coola så gick vi till Vasaskolan och tittade på Idol-finalen. Och Kevin vann, så rätt! Jag tycker verkligen att han var värd det. Han verkar ju kunna allt som har med musik att göra. När klockan började närma sig elva så gick vi tillbaka till Filmstaden. Kvällen där var mysig, men det dåliga var att det visades tre komedier. Trodde att det skulle vara lite varierat i alla fall, menmen. De filmer som visades var "Yesman", den var faktiskt riktigt rolig! Sen såg vi "Allt flyter", den var helt okej, men lite långtråkig tyckte jag. Och den sista var "Zack and Miri make a porno", och den var helt värdelös, haha. Men det var i alla fall mysigt. När det slutade vid halv åtta på morgonen traskade jag och Joline hem till mig och somnade direkt, helt döda.

I lördags: Kul var ju att vi var tvungna att stiga upp klockan tolv eftersom vi skulle jobba klockan ett. Så vi jobbade i fyra jobbiga timmar och efter det blev det bara hem till sig och ta det lugnt. Lite senare på kvällen hade jag inget för mig, så jag gick till Robin och var med han och hans kompis. Tittade på lite filmer och så, trevligt.

I söndags: Var jag bara hemma och tog det lugnt och pluggade lite smått. Anna Wahlman kom hit ett litet tag också, kul att träffa henne också, var så längesen.


 
                                                                              mys på bion


Torsdagkväll

Sitter framför tv:n med nudlar och macka nu, gott. Måste fortsätta träna till företagsekonomi-provet imorgon också.
Puss.



Onsdag

Har kännt mig ovanligt pigg idag. Troligen för att jag har sovit nästan 8 timmar inatt, rekord. Man känner så himla stor skillnad när man sover mer. Lika när man dricker mycket vatten under en dag också, så blir man mycket piggare.
Aja, jag har nog inget speciellt att berätta om den här dagen. Har först varit i skolan sen bara hem och pluggat.
Nu har jag precis tittat på "Bonde söker fru", haha. Det är faktiskt bra när man har följt det typ varje avsnitt. Gillar Magnus, han är så skön.  

Stockholm

Idag var vi ju som sagt till huvudstaden med klassen. Var väl trevligt, men orkar inte berätta om det, lägger in lite bilder istället.










Jag har en lång och stor näsa.

homemonday

Nu har jag äntligen pluggat lite som behövdes.. Har verkligen hur mycket som helst den här veckan. Men ska inte deppa ihop för det, eftersom det snart är jullov! Ska bli så himla skönt.
Nu börjar jag känna lite panik inför julafton med att köpa julklappar, har inte köpt en enda! Men får väl ta en dag snart till att gå ut och handla allt :)

Är fortfarande inte helt bra från förkylningen, men det går åt bättre håll i alla fall. Var hemma från skolan idag, men har bestämt att jag tänker följa med till Stockholm imorgon i alla fall.

ill

Kul att man har gått och blivit sjuk.. Hur förkyld som helst och troligen feber. Så igår stannade jag bara hemma hela kvällen och kollade på tv, orkade inte göra något annat, och kände att jag ändå bara skulle bli sämre och jag gick ut.
Blir troligen hemma från skolan imorgon också, men ska försöka bli frisk till på tisdag, för då ska vi till Stockholm med klassen.

I fredags var jag i alla fall med Lisa och kollade Idol, det var mys :)
Det dåliga var att Robin åkte ut! Jag tyckte att Alice skulle ut, även fast hon är jätteduktig på att sjunga och så, så känns hon så tråkig att titta på. Men jag hoppas i alla fall på att Kevin vinner, vilket han troligen kommer att göra.


Vi hade även häftiga Idol-mössor på oss.

Torsdag

Jag har inget speciellt att berätta om dagen. Den har endast bestått av skola, och lite Joline efter skolan.
Igår var jag och köpte biljetter till "Lucia Movie Night" på filmstaden, till mig och Joline. Vi lyckades få precis dem två sista biljetterna som fanns kvar. Det ska bli så mysigt.
Nu ska jag fortsätta att plugga till två prov som vi har imorgon, samhällskunskap och historia. fyfan!
Ha det bra <3



old pic.


Livet fortsätter.

Antar att det bara är att gå vidare nu..

RSS 2.0