ATT HON ALLTID SKA VARA SÅ MUMSIG

Japp, blev American Pizza Place med den här godingen idag!





LÖRDAGSBILDER





ÄNNU EN LÖRDAG

Jamen hejsan alla kära läsare!
Jag har precis kommit hem från stan. Har köpt ett linne och en present till Elin. Hon fyllde nämligen 18 år i
onsdags, så vi, alla tjejer, ska till strömsbro ikväll och käka, förfesta och bada jacuzzi :) Sen ska vi väl bege oss mot stan där det blir andra festligheter. Det blir nog kul så det räcker och blir över. Ha en bra kväll, puss!


G R A T T I S  E L I N  !  <3


LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG

Japp, idag är det lördag minsann. Just nu sitter jag i min säng och pluggar gärnet, har gjort det hela dagen nu, pluspoäng till mig! Ikväll blir det party med massa tjejer hemma hos Sara, sen ska vi vidare till Dennis som fyller 18, grattis till han! Känner på mig att det kommer bli en bra kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen, see ya!


LA CASA DE LISA

Det blev att jag hamnade hos Lisseliten! Vi har kollat på IDOL, temat för denna fredag var Kärlek. Tyckte Mariettes framförande var bäst, kändes som att det var mest personligt och kom från hjärtat. Vi har även tittat på Cirkus Möller (Fille Klingvall). Riktigt roligt! Nu väntar vi på att IDOL ska sätta igång igen, hoppas på att Kalle åker, det är fan hans tur nu.


FREDAGSMYS?

Sitter nu i Annas (syrrans) rum med henne och Joline. Pratar lite om allt möjligt.. Joline ska snart ta tåget hem och jag vet inte om jag ska åka till Rebecca och mysa med henne och Bea eller bara stanna hemma. Är sjukt trött men känns ändå så tråkigt att bara stanna hemma. 
Idag har jag haft 2 lektioner i skolan, riktigt skönt! Efter skolan åkte jag och Joline hem till farfar och hälsade på eftersom det var så längesen sist. Fikade massa och sånt.


Jolpi

NY DESIGN DÅ

Godkväll. Nu har jag äntligen fått en ny design! Tack Klara, hihi. Nu börjar jag förhoppningsvis att skriva mer. Så ni kan vara lugna nu, allihopa ;) Klockan är nu så mycket som 23.02. Jag ligger i min säng och lyssnar på Honey and the moon, med Joseph Arthur, så fin och härlig. Imorgon är det skola, men känns inte jobbigt alls. Börjar klockan 11.30 och så är det ju fredaaag! Skönt. Fredagsmys står högst upp på listan imorgon.


Klara & jag

NICE HUH?

VISST ÄR EMMSIS DESIGN SNYGG?  / Klari

KLARI GÄSTBLOGGAR

Hej ALLA Emmsis läsare. Emma ska få en grym design inom kort... Vill ni skicka idolbilder eller knäppa kort med Emma på stan får ni skicka bilderna till mig först då jag vill godkänna de. Anledningen till att Emma inte bloggat på ett tag är att hon varit så upptagen med galapremiärer och intervjuer. Aftonbladet hit och Expressen dit...  Förresten, läs min blogg HÄR. Eller läs inte om du inte vill...

Nu börjar Bonde söker fru, jag kan även meddela att Emma sitter bänkad framför teveapparaten för att se var bönderna hittar på. Antar jag?


...

"FEELINGS YOU DON'T WANT BUT HAVE NO CONTROL OVER".




TISDAG

Denna dag har varit väldigt lång men chill. Har bestått av plugg, runtspringande i skolan, skratt, regn, filmning, Jolinedamp och godis. Helt okej alltså. Just nu sitter jag i sängen och tänkte efter detta inlägg ta tag i min plugghög, eftersom jag har gått och blivit duktig nu!
Ps. Min kära mobil är borta :( Den kom bort på dansen i söndags så ingen idé att ringa eller smsa. Säger till när den är tillbaka igen. Om den någonsin blir det.. Men det måste den, annars vet jag inte vad jag gör. Jag saknar den.


Ida & jag           ehe..


WEDNESDAY

Idag har min halva dag spenderats på Högskolan. Vi har varit där med skolan och varit på olika föreläsningar och 2 teatrar. "Ung utan pung" var helt klart bäst! Skrattade var och varannan sekund. Till lunch fick man en varsin påse innehållande baugette, yoghurt, äpple och festis. Jag och Joline gick och satte oss på något konstigt ställe där vi åt och skrattade i princip hela tiden, åt.. fina smaragder :)
Dagen på högskolan slutade runt 3 tiden. Jag åkte direkt hem till pappa och lade mig i soffan och.... somnade. Hehe. Så skönt.
Jag ska väl inte göra så mycket vettigt ikväll.. Ser fram emot Bonde söker fru i alla fall! "Vaad tyckeRU om migRÅ?" ;)

Hörs då.

DANCE INSIDE


You can't controll your feelings
but sometimes you wish you could


RSS 2.0