Tisdag

Igår började dagen med att Lisa kom till mig vid halv 12. Först gjorde vi milkshake och tittade på "Festival", en gammal goding. Man blir så sugen på att dra till nån festival, typ peace&love när man ser den. Tänkte ju egentligen dra dit, men blev inte så för typ ingen av oss som ville åka har pengar, haha. Efter filmen i alla fall gick vi till ungdomsmottagningen, och hem till mig igen sen efter det. Blev att vi kollade på några avsnitt av OC då. Senare vid halv 8 gick vi ner på stan och köpte hem mat från Mc Donals. Hur gott som helst! Åt det medans vi kollade på Allsång på Skansen :) Dit ska vi åka i sommar också, kulkul. Lisa drog hem vid 9, och senare på kvällen var jag med Sebbe. Vi kollade på film och så :)

             
 haha, gammal bild på Lisa                                                sebbeboy
                                                  

staden

I måndags, alltså i förrgår, kom Joline in till stan vid 4. Då gick vi till Mc Donalds där Lisa jobbar, och mötte upp henne, så gick vi på stan ett tag och handlade lite smått och goott. Jag köpte inte skitmycket, men blev i alla fall en kofta från H&M och en mascara :)


glassigt

Gud vad dålig jag är på att uppdatera bloggen känner jag, inte bra. Så tänkte att jag skulle berätta lite om allt jag gjort dom senaste dagarna.

I söndags var jag i alla fall med Hanna. Vi låg i boulongern och solade och så. Var ju riktigt varmt då, hoppades på att det skulle hålla i sig flera dagar framåt, men nej det gjorde det inte. Vi drog hem vid 3 i alla fall, och sen på kvällen kom Joline in till stan också, och då blev det att köpa glass och sitta på stan och snacka och bara njuuta av sommaren!


joline och lisa

Igår kom Joline, min kusin hit :) Vi var bara hemma hos mig och degade först på dagen, sen på kvällen åkte vi till Lisa och tittade på film där. Riktigt myys. Vi tittade på Finding Neverland. Den var inte så bra, men gick att titta på i alla fall.

  
                                         gamla bilder på mina göllungar

Midsommarafton

Hejsan! Var längesen jag skrev nu. Kände att jag ville skriva av mig lite nu om vad som har hänt. I fredags var det ju midsommarafton, och den blev jättelyckad! Började med att jag träffade Lisa, Emma och Emmas kille Patrick på Willys, för vi skulle handla lite mat och sånt eftersom vi skulle grilla hemma hos Emma i Sätra. Blev att vi köpte kött och pommes frites, och lite annat smått och goott. Patrick skjutsade oss hem till Emma, och där blev det lite kortspel medans vi väntade på att maten skulle bli klar. Efter ett tag kom Matilda, Ida, Sandra och Linda. Vid 4 ungefär började vi käka, riktigt gott var det också. Sen vid 5 började vi förfesta. Blev en massa kortspel då också, och hade hur kul som helst, haha. Vid 9 tog vi bussen från Sätra till stan, och från stan tog vi bussen till Valbo för Oscar skulle ha fest. I början var det nästan bara vi tjejer där, men efter ett tag kom det fler folk, och det blev riktigt kul :) Lyckad kväll!



 
 


Tosdag

Nu sitter jag här hemma och lyssnar lite på musik och gör mig iordning. Ska ner på stan ett tag snart och fixa lite saker. Sen ikväll ska jag vara med Hanna.



                                                       häni


En sväng på stan

Var nyss ute på stan en sväng. Gick in på Mc Donals's där Lisa jobbar och hälsade på henne lite och köpte även en glass. Efter det gick jag och kikade lite på stan, köpte en tröja. Men funderar på att lämna tillbaka den, för känns som att det är viktigare saker jag skulle behöva köpa istället för den. Onödigt, men så är det! Snart ska jag ta bussen till Hille för att kolla på fotbollen med Lisa och Evelina, får se om det blir några fler också. Puss!

en onsdag

Nu är klockan 12.08 och jag har precis duschat och ätit frukost. Nu på dagen har jag nästan ingenting planerat, ska nog i alla fall ut på stan och fixa lite saker. Lisa frågade om vi skulle titta på matchen tillsammans ikväll, och troligen med tjejerna i hennes klass, så det blir det nog ikväll i alla fall. Blir kanske att vi kollar på den inne på Hillerian och äter där samtidigt, mysigt :)


What happens in Vegas ..

Sitter här med lisa nuu. Vi har nyss kollat på "What happens in Vegas". Den var rätt bra tycker jag, härliga skådespelare. Lisa sitter bredvid mig och tjockar i sig godis medans jag sitter här och skriver.


Hemma från byhålan

Kom hem från Alfta vid 12 imorse. Sköönt! Gick ut på stan ett tag med Lisa då, och sen åkte vi hem till henne. Nu sitter jag här vid datorn hemma hos henne, medans lajsy är där nere och äter. Ikväll blir det bara att slappa gärnet med film, cola, och gooodis som vi ska åka och köpa sen! Ha det bra  :)





    sötlisa

summerfeelings

Även fast det inte är så jättebra väder nu, bara regnar och sånt så känns det ändå så häärligt. Har ju hela sommaren framför en nu, och den har ju knappt börjat känns det som. Allt roligt kommer ju på slutet :) Här är en bild på mig och Lisa i Orbaden förra sommaren. Hade riktigt kul som vi alltid har där. Blir nog att vi åker dit i sommar också, man får ju alltid med sig en massa härliga minnen därifrån, haha.


Stugan

Var riktigt trött imorse när jag vaknade, fattar inte varför men så var det. Gick upp och duschade och bara slängde på mig några sköna kläder. Satte upp håret i en bulle på huvve och åkte sen med mamma, Anna och morfar till stugan och var där ett tag. Satt vid bryggan och fikade lite och så. Fast själva stugan var inte så fräsch, skulle behövas måla om och rustas upp lite. Vet inte om det blir något åka upp dit i sommar för mig och mina kompisar. Det får isåfall bli nån annan sommar när det är lite fräschare. Fullt med skog och buskar var det där också, man såg ju knappt stugan, så det var inte så jättefin utsikt, haha. Känns inte som att det är värt att först åka tåg en timme, sen åka bil en timme för att ta sig dit heller. Så nej, det blir det nog inte!



  

en prinsessas dagbok 2

Har precis tittat klart på "En prinsessas dagbok 2" nu. Hade inte sett den innan och hade ingenting att göra här hos mormor och morfar, satt tänkte att jag lika gärna kunde se den. Den var faktiskt rätt bra, eller ingen speciell egentligen, men ändå kul att kolla på.
Just nu sitter jag här ensam i mörkret med enbart en lampa tänd. Alla andra i huset har redan gått och lagt sig, och det ska jag också göra snart för jag är hur trött som helst. Så, godnatt <3




trööött




alfta

I fredags blev det fest, men orkar inte skriva om allt som hände. I lördags var jag bara hemma hela dagen, sov typ hela tiden och gjorde ingenting. Helt död

Idag är det söndag och jag, mamma och Anna (min lillasyster) har precis kommit till Alfta. Mormor och morfar bor här så vi är här och hälsar på. När vi kom hit var kusinerna också här, men dom hade redan varit här i några dagar så dom skulle precis åka hem när vi kom hit. Hann bara vara med dom ett litet tag. Vi ska i alla fall vara här till på tisdag. Imorgon ska vi till stugan som ligger en halvtimme härifrån, för att städa upp lite och göra iordning, så man kan åka dit under sommaren och sova där och ha mys. Inte för att det är en sån jättefin och mysig stuga, men den duger ;b Jag och Lisa tänkte åka upp dit om några veckor kanske och ta med oss lite folk och sova över och så. Får se vilka det blir .. Blir väl också att vi hälsar på gammelmorfar imorgon. Han bor också här i Alfta.

mormor och morfar

mormor och morfar för typ ett år sen (:


mysdag

Dennis och August drog hem vid 5 imorse, Oscar drog hem vid 11 och Anna vid 12. Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt. Snart ska jag gå till bussen och möta Lisa för jag ska lämna lite saker till henne. Skriver mer ikväll.

puss.





Rolig humor har jag också.


Skolavslutning

Skolavslutning igår! Känns skitskönt att ha gått ut 9:an nu, och få börja i en ny skola och ny klass. Men känns ändå tråkigt att lämna dom man har gått med i 3 år nu. Aja, igår var vi först i skolan och tittade på några som sjöng, spelade teater och dansade ute på en scen utanför skolan, men kunde inte kolla på hela eftersom det regnade så jävla mycket. Vädret förstörde ju hela avslutningen. Efter uppträdandet gick vi till klassrummet och fikade, och sen gick vi till slut till kyrkan. Där höll rektorn tal och vi 9:or fick ta emot betygen och en ros och sånt där. När allt var klart i kyrkan åkte jag hem med mamma och åt, och sen kom lisa förbi en sväng och gav mig en ros :) gulligt. Hon stack rätt snabbt, och efter henne kom Anna Wahlman. Vi började göra oss iordning lite till kvällen, och efter ett tag kom Oscar och var här ett tag. Sen kom Carro också. Vi förfestade lite här, och efter det drog vi till Bomhus hem till Emma Öberg för hon hade fest. Där var det kul, fast var inte så jättemycket folk, men var ändå kul eftersom man kände ganska många där. Rebecca, Fanny och Alexandra från våran klass kom också dit ett tag. Vid 23.00 åkte vi in till stan och gick till Mc Donald's och åt lite. Sen tog jag, Anna, Rebecca, Fanny, Alex, Dennis, August och Oscar en taxi till Hille, för där hade dom från våran klass fest i en lokal. Men när vi väl kommer dit höll dom på att städa och dra därifrån, så det blev ju inte så mycket mer den kvällen. Peter och nån till skjutsade hem mig, Anna, Oscar, Dennis och August hem till mig i stan, så sov vi där.



Jag, Rebecca, Fanny & Ulrika.
      
Jag, Rebecca, Fanny & Ulrika i skolan på avslutningen.



 


Stockholm

Igår var 9:orna på skolan i Stockholm. När vi först kom dit gick jag med Rebecca och Ulrika och kikade runt lite på stan och så. Jag köpte ett par shorts, solbrillor och en tunn kofta. När vi var klara på stan åkte vi vidare med bussen till Gröna Lund. Där var det skoj, åkte en massa karuseller och annat kul, men man mådde ju riktigt illa sen när man skulle åka hem. Hur trött som helst var jag också. Vi åkte hem vid 21.30, så var hemma ungefär 11.00 i Gävle. Bussen stannade vid våran skola, och eftersom det är en bit hem och varken jag eller anna orkade gå hem, så fick vi skjuts av Robin på hans EPA-traktor flak, haha. Rebecca, Ulrika och Johan följde också med. Robin skjutsade hem Anna och mig till Anna så sov jag där. Bilder kommer nog senare.


haha, rätt gammal bild på Anna.

haha, gammal bild på Anna i skolan.

en kärlekshistoria

Halli hallå

Igår på kvällen var jag med Lisa och kollade film bara. Hade ingen ork till fest eller något sånt, kände bara för att smälla i mig godis och dega i soffan med lisafisa. Vi såg i alla fall "En kärlekshistoria". Den var rätt så bra, men tyckte att den kunde ha handlat mer om själva huvudpersonerna, Per & Annika, för dom var så söta tillsammans :)''

Ikväll ska jag och Lisa till Hannas stuga och grilla och eventuellt bada :) Får se om vi drar vidare sen på nånting, men tror vi blir kvar där.



sol & bad

Sov ju i Ockelbo hos Joline igår. Först när jag kom dit åkte vi till ICA och köpte glass och hallon, fast anna köpte vindruvor, haha. Sen åkte vi till Jolines & Annas "hemliga ställe", tog ett tag att åka dit, och mycket skog var det. Men väl framme var det faktiskt fint .. En strand och en lugn sjö. Vi satt där och åt det vi hade köpt och snackade. Men vi drog hem till Joline efter inte så lång stund, blev så himla mycket knott och sånt där, som är så jobbigt på sommarkvällar. När vi kom hem till Joline la vi oss ute och solade och spelade lite badminton med Klara, Jolines syrra och min kusin. Vi orkade inte vara ute så jättelänge eftersom solen stekte på så himla mycket, så vi gick in vid 8 tiden för att titta på filmen "I am Sam". Jag hade aldrig sett den förr, men tyckte den var hur bra som helst, kunde inte hålla tårarna borta ibland för den var så sorglig. En riktigt bra film! När vi hade kollat klart på den gick Anna hem. Då kände jag och Joline för en riktig långpromenad, så det blev det. Vi gick "Hälsans stig" som går runt hela Ockelbo. Var faktiskt riktigt fint där med en stilla sjö och en solnedgång. Vi gick runt den, sen hälsade vi på hos Carro, Jolines kompis. Och Amanda, deras kompis var också där. Hade knappt snackat nåt med dom innan, men dom verkar vara schysta. Vi satt och snackade i typ 2 timmar, sedan var det dags för mig och Joline att gå hem. Tog ungefär en halvtimme från Carro hem till Joline, så det var en bit att gå. När vi kom hem var klockan ungefär 01.00. Båda var hungriga så vi åt kräm och mjölk innan vi gick och la oss. Annars var det en härlig dag, hoppas man fick lite färg också eftersom man var ute typ hela dagen (:


Idag tog jag 11.30 tåget hem från Ockelbo. Ville komma hem i tid eftersom jag skulle rensa massa ogräs hos pappa, haha. Men får faktiskt 150 :- om jag gör det, och vad gör man inte får lite pengar. Är så mycket jag behöver just nu, så tänkte att det kunde vara bra. Jag tänkte att jag skulle sätta igång med det direkt när jag kom hem, men så blev det inte, utan jag åkte istället till forsby och badade med Lisa. Det var hur skönt som helst, och jag tyckte inte att det var såå himla kallt i vattnet, men det var väl för att det var så himla varmt i luften att det var skönt att svalka sig. Såg ju lite folk från gamla tider där också, men det berättar jag inte så mycket mer om .. haha. När vi hade badat och solat klart gick jag hem och började med ogräset. Var så jävla jobbigt att jag knappt orkade med hälften, så jag ska fortsätta imorgon, höhö.  


Härlig dag

Hejsan (:
Min dag började med att stiga upp från sängen kl. 07.30 för att sedan göra mig iordning snabbt och därefter gå till skolan med Rebecca och Ulrika. När vi kom till skolan började vi att städa ur skåpen, lämna in böcker och sånt där. Så skönt. När det var klart gick hela skolan till Hille IP och gjorde lite olika saker, bla. stövelkastning, charader, idioten mm. Inte så värst kul precis. När vi var klara med det blev det vattenkrig på slutet som vanligt, har varit det alla år jag gått på högstadiet nu, haha. Blev hur blöt som helst, men det var bara skönt eftersom det är så varmt och härligt ute! Vi slutade 11.30, så när jag kom hem låg jag ute och solade ett tag och nu har jag precis duschat. Jag ska ta 17.00 tåget till Ockelbo och vara med Joline och Anna (: Kommer väl hem imorgon på förmiddagen.      PUSS.


Lisadag

Var ett tag sen jag skrev nu, men måste ta tag i det här nu känner jag, haha :>
Idag har jag först varit i skolan. Hade knappt några lektioner. Först var vi i kyrkan och gick igenom hur vi skulle stå och gå och såntdär inför avslutningen. Efter det gick vi tillbaka till skolan, för att ha matte och spanska. Gjorde inte så mycket på dom, fikade lite och hade betygsinformation. Sedan hade vi lunch och efter det slutade vi, skönt.
När jag kom hem låg jag ute och solade lite och åt. Efter det gick jag och mötte Lisa. Vi gick till macken och köpte en varsin glass (:  Två Nogger blev det. Efter glassarna gick vi hem till Lisa och snackade och skrattade en massa åt olika saker .. haha. Nu sitter jag här vid datorn hos Lisa och hon ligger i soffan bredvid och kollar på tv, på "Frusna män söker kärlek". Där borde min pappa vara med tycker jag, haha. Annars händer det väl inte så mycket mer, jag ska nog snart pallra mig hemmåt. Imorgon blir det städa ur och lämna in skåpnyckeln, sköönt. Sedan ska hela skolan gå till Hille IP (fotbollsplaner mm.) för att spela fotboll och göra olika aktiviteter. Gör det varje år, inte det roligaste men det funkar väl. Så skönt nu att vi inte har några fler vanliga lektioner kvar nu, och på måndag åker vi i klassen till stockholm :)  puuss!


RSS 2.0