Saturday

Nu sitter jag här i handduken och har precis duschat. Ska börja göra mig iordning lite nu för ska iväg och fixa lite saker inför kvällen. Ska köpa ett par tights och sen ska jag till Lisa och hämta ett par skor. Efter jag har hämtat dem ska jag direkt hem till Joline och hjälpa henne med flytten igen, det är idag sängen och lite möbler kommer dit. Hennes föräldrar kommer antagligen också vara där och hjälpa till, men när dem har dragit blir det till att börja förfesta! Ska till Andersberg och festa ikväll, känner på mig att det kommer bli en riktigt lyckad kväll, har nämligen inte festat sedan nyår, vilket är ett stort uppehåll för mig, haha. Så nu jävlar blir det party!


Flyttning på G

Fredag: Hade först en ganska slapp och skön skoldag! Efter det drog jag, Joline och Ida till IKEA för att köpa saker till Jolines lägenhet. Blev en hel del!  Smidiga var vi också när vi gick där och bar på alla skinande blå och stora kassar på bussen och genom stan ;) haha. Ida åkte hem lite tidigare än oss för hon skulle spela match.
När vi äntligen kom hem till Jolines lägenhet började vi packa upp alla grejer och det börjar faktiskt likna någonting nu, haha. Var där nästan hela kvällen, sen åkte Joline hem till Ockelbo med tåget och jag hem till mig och tog det lugnt bara.

Lägger upp lite bilder från dagen;


Joline på IKEA


Ida i skolan


En del av klassen


Henrik


Oscar

ilovedance

Har precis kommit hem från dansen nu! Det är så roligt :D Älskar att få dansa i takt till en bra musik med någon snygg street/ragga dans. Har bytt grupp från en lite lättare till en svårare nu, det är mycket svårare och mer att hålla reda på men desto roligare och snyggare blir det ju då, bara att träna så den sitter nu!

Torsdag

Nu sitter jag här och pluggar med Anna :) Snart ska vi iväg på dansen som börjar halv 7, ska bli skitkul, älskar att dansa!



Hon hade fått en ny mobil också, haha

The wedding

Om en halvtimme börjar Bonde söker fru - Bröllopet!
Jag följde hela förra säsongen av Bonde söker fru och där fick man se när Magnus friade till Emma, så det ska bli kul att se på själva bröllopet nu. Jag tycker dem är så himla söta tillsammans, älskar att bara titta på dem, och Magnus är ju så härlig, haha.


Jag är värd en glass

Nu har jag suttit och pluggat matte i snart en timme, jag är alldeles förvånad av mig själv. Så nu ska jag gå ner till Ica och köpa en glass eller nåt annat gott, det förtjänar jag!


uscha

Omöjligt att öppna böckerna ..

Sitter hemma och försöker öppna mina skolböcker nu, men det går verkligen inte, jag har ingen ork till att plugga.. men om en halvtimme ska jag ta tag i det har jag bestämt!
Har annars varit en bra dag, har inget speciellt att säga om den.
Ikväll ska jag se på den nya serien "Lipstick Jungle", har bara sett ett avsnitt av två än, och den verkade helt okej, brukar ju bli bättre när man han sett några avsnitt :) Brukar ni se det?


Henke och Lovisa i klassrummet

Söndagkväll

Nu har jag precis kommit hem till mamma, skönt att vara i stan igen! Blir så nära till allt liksom.


När jag hade packat lite och så hemma hos pappa så gick jag till Lisa. Vi åt chips & dip och tittade på "Skruva den som Beckham", haha. Old movie.





Ohändelserik helg ..

Har varit en riktigt lugn helg för mig..

I fredags var jag först på IKEA med Joline och sedan på bio "Benjamin Buttons otroliga liv" med Joline och Ida, och den var verkligen jättebra och sorlig, men lite seg emellanåt också.

Lördagen bestod av ingenting. Jag satt bara hemma med pappa och kollade på tv medan alla andra var ute och festade och hade kul, haha. Jag var hur taggad som helst ett tag på att åka till festen i valbo som alla var på, men min dricka som jag hade låg i Ockelbo hemma hos Joline, och jag hade varken skor eller kläder att festa i, så det kändes onödigt på något sätt, eftersom klockan var runt elva på kvällen när jag funderade på att åka dit. Så det blev bara en av de tråkigaste lördagarna jag har haft! Men det känns skönt nu att jag bara var hemma, så man är pigg och mer taggad tills alla fester som kommer nu framöver. Rätt många som fyller 18 och så nu ju. Och nästa helg flyttar Joline in i nya lägenheten, så jag ska hjälpa henne med det också :)

hej

Sitter i skolan nu här bredvid jållie och har kul. Vi har precis varit i kiosken och köpt lite smått och gottttt. Och nu sitter vi och äter det medans alla andra sitter i matsalen och har tråkigt. Nu kommer Oscar in i klassrummet, och tar min kamera! BRB oshosh, tillbaka! efter en springrunda i korridoren. hörs.

Daaans

Nu sitter jag hemma och ska strax iväg på dansen som börjar idag :) Ska bli så himla kul! Street & ragga blir det, wohow.



Mååååndag

Nu har jag precis kommit in i värmen efter en promenad med Lisa i snövädret. Vi har varit hos mig hela dagen efter skolan och "pluggat".. höhö. Blev mest prat och fika, icke bra icke bra. Men sånt behövs faktiskt också.
Nu har vi i klassen en blogg tillsammans! Kolla in den här. Ps. den är bäst och nu orkar inte jag skriva nå mer, hejdå.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Lisa.

Regler
· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.

Mina fakta/(o)vanor:

*
Jag älskar att dansa
* Jag hatar att äta hårdmackor hemma
* Jag har alltid älskat Brolle
* Det värsta jag vet är när någon drar sina naglar mot sidentyg
* Jag klarar inte av att dra mina naglar mot siden eller "jacktyg"
* Jag älskar vaniljglass med chokladkross
* Jag älskar att bli kliad på ryggen

* Jag vill kunna sjunga


elo

Har börjat med Estetiskt val nu sista timmarna på fredagen. Bild har jag. Är glad att jag valde det, för läraren, salen och allt verkade jättebra. Ser faktiskt fram emot att gå till bilden, haha.


Elin, jag & Ida

Hitta Joline?


Fridaynight

Freeedag! Äntligen helg. Har fått så dåligt schema nu, slutar runt 4 nästan varje dag.. Så nu är jag död.
Har i alla fall varit med Joline och Ida ikväll och tittat på film, hyrde nån som jag inte kommer ihåg vad den heter, men var ungefär som en American Pie film, ganska puckad men kul, hah.
Nu har jag precis kommit hem, och sitter här och funderar över vad jag ska göra. Blir nog bara hemma, är så tired.
Förresten så har Joline (min andra hälft) som alla säger, haha, fått en lägenhet, så hon flyttar in den första februari! Kommer bli så bra, är glad för hennes skull.





Haha

Joline är så klantig! haha. Började med att hon inte hittade sina nycklar till skåpet efter att hon hade låst det, så hon var tvungen att knippsa av hela låset. Som tur var hade Henrik ett extralås och nyckel, så hon fick låna det så länge.. När dagen började lida mot sitt slut så kunde hon nämligen inte hitta sina "lånenycklar" efter att hon låst skåpet. Hon letade och letade men kunde inte hitta dem någonstans. Tanken var att hon kanske hade lyckats låsa in nycklarna igen, så hon var tvungen att knippsa av det nya låset också! Hon tittade in i skåpet men kunde inte se några nycklar.. Efter ett tag kikar hon upp över skåpen, och vad hittar hon där? Sina nycklar! haha, klantarsel (;


Den populära tången

Java

På lunchen idag var jag och käkade med Joline och Ida på Java, mysigt!
Har blivit väldigt mycket äta ute nu på senaste tiden, pengarna rinner iväääg..



.

Back in buisness! Haha.  Har inte haft ork att skriva innan, men nu så, blir det andra bullar. Under den icke-bloggande-perioden så har jag hunnit med en hel del. Det har varit julafton, nyårsafton och alla dem där helgdagarna. Men jag tänker inte sitta och berätta om allt som hänt då, utan nu är det framtiden ni får läsa om ;)
Även skolan har ju börjat, och den här vårterminen ska jag verkligen skärpa mig med skolan, måste bli bättre på att ta tag i läxor osv.. speciellt matten! Annars har väl dagarna bara flytit på som vanligt.

Puss!

RSS 2.0