Helgen

Nu var det längesen det blev något skrivet här, skärpning.
Tänkte berätta om vad jag har gjort sen i helgen.

I fredags: Var jag på "Lucia movie night" på Filmstaden tillsammans med Joline, träffade en massa annat folk där också. Det typiska är ju att vi trodde det var insläpp klockan 22.00, men det var 23.00, så eftersom vi inte bara ville stå på stan och leka coola så gick vi till Vasaskolan och tittade på Idol-finalen. Och Kevin vann, så rätt! Jag tycker verkligen att han var värd det. Han verkar ju kunna allt som har med musik att göra. När klockan började närma sig elva så gick vi tillbaka till Filmstaden. Kvällen där var mysig, men det dåliga var att det visades tre komedier. Trodde att det skulle vara lite varierat i alla fall, menmen. De filmer som visades var "Yesman", den var faktiskt riktigt rolig! Sen såg vi "Allt flyter", den var helt okej, men lite långtråkig tyckte jag. Och den sista var "Zack and Miri make a porno", och den var helt värdelös, haha. Men det var i alla fall mysigt. När det slutade vid halv åtta på morgonen traskade jag och Joline hem till mig och somnade direkt, helt döda.

I lördags: Kul var ju att vi var tvungna att stiga upp klockan tolv eftersom vi skulle jobba klockan ett. Så vi jobbade i fyra jobbiga timmar och efter det blev det bara hem till sig och ta det lugnt. Lite senare på kvällen hade jag inget för mig, så jag gick till Robin och var med han och hans kompis. Tittade på lite filmer och så, trevligt.

I söndags: Var jag bara hemma och tog det lugnt och pluggade lite smått. Anna Wahlman kom hit ett litet tag också, kul att träffa henne också, var så längesen.


 
                                                                              mys på bion


Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Msn-adress? (publiceras ej)

Blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0