Plågsammaste dagarna är över

Hej söton!


Ursäkten till att jag inte har kunnat blogga något är att jag har varit sjuk i en vecka nu. Har haft 40-graders feber, förkyld, och det värsta, herpesvirus i munnen. En massa äckliga blåsor i munnen och på läpparna som har gjort hur ont som helst, så jag har varken kunnat ätit, druckit eller pratat. Svimmat och spytt har jag också gjort, eftersom jag knappt haft nån näring i kroppen när jag inte kunnat äta. Så vi åkte till sjukhuset en dag också så att jag fick drop. Annars har jag bara levt på lite nyponsoppa, vatten, äppelmos och honung. Det enda jag har kunnat gjort har varit och legat i sängen när det var som värst, kunde inte ens titta på tv för då koncentrerade man sig på något, och det hade jag verkligen ingen kraft till att göra. Känns som att det här har varit den plågsammaste veckan i hela mitt liv! Och nu när jag nästan är helt frisk och börjar kunna äta normalt, ska jag äta som jag aldrig gjort förrut, har saknat mat så mycket! Tycker verkligen synd om dom som inte kan äta, som tex. har sjukdomar där dom får sprutor istället för mat eller vad som helst. Njut av allt ni äter!
Jag är så glad nu att jag nästan är frisk, saknar alla så himla mycket! <3 Jag hoppas att jag blir helt frisk till på måndag så jag kan gå i skolan då och ta igen det som är missat. Lovar att det är hur mycket som helst, men det gör inte så mycket, är bara glad att jag ska få träffa alla snart igen.

PUSS

Kommentarer
Postat av: hannah

njaa vi träffades på thorén när det var öppet hus, du och hanna var där och jag var med en kompis så tror ja de va inne på sjömanskyrkan när de va EMD haha ;D ja jag bor 3,5 mil utanför gävle :) gick i samma klass som hanna i högstadiet!

2008-09-27 @ 16:18:30
URL: http://hforsmark.blogg.se/
Postat av: hannah

addar dig på msn imorgon jag så får vi prata om lite färger och om du vill ha nå speciella bilder med eller så :) jag är inte så jääätte duktig så du vet såhär i förväg, har nyss börjat hålla på med photoshop cs3 :)

2008-09-27 @ 16:35:28
URL: http://hforsmark.blogg.se/
Postat av: hannah

hej. jag har inte ork o göra den idag (bakis, hej) så jag gör den någon dag nu i veckan istället! :)

2008-09-28 @ 13:21:06
URL: http://hforsmark.blogg.se/
Postat av: Alina

Godagens! Kikar in* :)

2008-09-28 @ 13:23:47
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Lisa

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!

EMMA IS BACK!

2008-09-28 @ 16:40:23
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Alina

tack så mycket!! :) jaa brolle är bäst!!

2008-09-28 @ 18:29:59
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: V

hej, vet du någon som gör gratis designers?

2008-09-28 @ 18:50:53
URL: http://vickanss.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Msn-adress? (publiceras ej)

Blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0