TRIPP TILL OSLO

I helgen tog jag och Matilda flyget till Oslo för att hälsa på Lisa! :) Det var hur kul som helst att äntligen få se hur hon har det där, hur hon lever sitt liv. Fick träffa dem hon bor med, Sara och Lotta, som var jättetrevliga och härliga! Fick även träffa många andra av deras kompisar som bodde i samma trapphus, lika trevliga dem.
Vi kom dit runt 14 på dagen, cirka 4 timmar senare än beräknat på grund av en massa förseningar på både tåg till Arlanda från Gävle och från Arlanda till Oslo. Till slut var vi där i alla fall! Lisa och Lotta kom och mötte upp oss, härlig känsla eftersom det var så längesen vi träffade Lisa!! Vi gick genom den mysiga staden och kom sedan till deras superfina och mysiga lägenhet! Träffade folket och begav oss sedan ner på stan en sväng till och handlade lite grejer för kvällen. Åt tacos och drack lite vin och hade det supertrevligt. Gick sedan ner till några av grannarna som hade fest! :)

På lördagen vaknade vi upp, rätt trötta och slitna.. Men det hindrade oss inte från att ta en tur ner på stan, kikade runt lite i några affärer, åt på Mcdonalds (90 :- för en Big Mac meny!!), sedan gick vi bara runt i det jättefina vädret och hade det bra. Tycker det verkar vara så mysigt och kul att bo i Oslo, vem vet, kanske flyttar dit någon gång jag med!
Efter promenixen på stan begav vi oss till lägenheten igen och började göra oss iordning för kvällen. Duschade, åt mat, pratade, sminkade oss, drack lite drinkar och allt annat som hör till. Senare mot kvällen kom det fler folk till lägenheten och förfesten började. Efter många lekar, skratt och drinkar tog vi en taxi (fast det tog 10 min att gå) till Yatzy där vi partade loss resten av kvällen! Hade superkul. Och bättre blev det när "Maskinen" från Kungarna av Tylösand jobbade i baren, mums.

På söndagen blev det inte mer än att bara vakna och klä på sig, äta frukost och packa ihop! Flyget gick 12.00. Lisa följde med oss till Flygtåget, som man var tvungen att ta för att komma till flygplatsen, och sen sa vi hejdå. Sorgligt men vet att vi kommer träffas snart igen! <3
När jag och Matilda kom till Arlanda möter vi Cimon från Paradise Hotel :D kul. Kändishelg!















Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Msn-adress? (publiceras ej)

Blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0